fbpx

Velkommen til

HOS BARAKAT

Barak restaurant ligger i hjertet af valby med forskellige grill retter til pizza og kebab. Barakat er en af byens bedste grilsteder med ægte oplevelse af mellemøstlige retter samt italiensk pizza. Personalet står altid klar med et smil og god betjening, og stemningen er lige til at nyde et dejligt måltid.

Direkte fra mellemøsten

Menuen på Barakat er mangfoldig og tilbyder en bred vifte af retter, der repræsenterer forskellige lande i Mellemøsten. Hver ret er omhyggeligt sammensat for at fremhæve de unikke smage og krydderier, der er karakteristiske for den pågældende region.

Fantastisk madoplevelse

Vores menu

DSC08955

RETTER

Denne ret er en udsøgt sammensætning af forskellige spydretter, perfekt kombineret med en lækker garniture og sprøde pommes frites. Hver enkelt spyd er nøje sammensat for at tilbyde en harmonisk blanding af smagsoplevelser.

Görkem Efendi Burger

Burgers

Vores saftige burgers er bestemt også i blandt de mest populære retter på Barakat. Vi har et udvalg af forskellige burgers med forskelligt indhold, men man kan altid forvente en lækker, smagsfyldt og saftig burger.

DSC08994-Enhanced-NR

Pizza

Vores pizzaer er en ægte kulinarisk oplevelse, der vil tilfredsstille selv de mest kræsne pizzaentusiaster. Vi går aldrig på kompromis med kvaliteten og nøje udvælger de bedste ingredienser for at skabe en udsøgt smagsoplevelse.

Hvad siger vores kunder

Se anemeldelser

5/5
Very tasty food

Very tasty food. Need to be a bit patient as the place is rather popular for dinner so there might be a queue.

Katherine Lee

5/5
Best kebab in copenhagen

By far, some of the best kabab I’ve had in Copenhagen. Fresh flat bread makes it amazing.

John Bobzien

5/5
taste make you feel alive

One of my favorite places where food have good taste make you feel alive 🌷

Tayseer Salahmm

Kontakt os

Vi vil gerne hjælpe

Ønsker du at arrangere en særlig begivenhed for dig og dine nærmeste? Eller står du for planlægningen af en firmamiddag? Vi er her for at hjælpe og tilbyder den perfekte løsning til jer og jeres selskab.

Hvis du er på udkig efter nye jobmuligheder, så leder vi altid efter talentfulde kolleger. Tøv ikke med at kontakte os, vi ser frem til at høre fra dig.

Åbningstider

Mandag til torsdag
11.00 – 22.00

Fredag til søndag
11.00 – 22.30