fbpx

Om os

BARAKAT

Vores historie

en masse forskellige retter

Hos Barakat er der noget for enhver smag. Vi har nemlig både italienske pizzaer og klassiske mellemøstlige specialiteter, som laves nøje fra autentiske opskrifter. Vi har sammensat en bred menu, hvor kvaliteten altid er høj, og hvor man kan prøve noget nyt og spændende hver eneste gang.

Du får altid et fantastisk resultat, uanset om du bestiller takeaway eller nyder maden i restauranten. Vores ingredienser er af høj kvalitet, vores service er i højsædet, og vi glæder os til at byde dig velkommen i restauranten. Vi ligger i hjertet af Valby, så det er altid nemt at komme til og fra restauranten.

Vil du booke bord eller bestille mad? Så ring til os – og så sørger vi for resten.

Hvad siger vores kunder

Se anmeldelser

5/5
Very tasty food

Very tasty food. Need to be a bit patient as the place is rather popular for dinner so there might be a queue.

Katherine Lee

5/5
Best kebab in copenhagen

By far, some of the best kabab I’ve had in Copenhagen. Fresh flat bread makes it amazing.

John Bobzien

5/5
taste make you feel alive

One of my favorite places where food have good taste make you feel alive 🌷

Tayseer Salahmm

Hvad kan man forvente

Altid et godt måltid

Hos Barakat får du en utroligt varieret menu – og det er ikke uden grund. Vi kombinerer smagene fra adskillige køkkener, både så der er noget for enhver smag, men også så vores gæster og kunder kan prøve noget nyt, næste gang de nyder vores mad. 

Er du til en italiensk pizza, så er det selvfølgelig en mulighed. Vi har et bredt udvalg af lækre varianter, som du kan vælge mellem. Hvis du er mere til mellemøstlige grillretter, så er det også blandt vores specialiteter. Du skal blot tage et kig på vores menukort og finde din favorit, og så laver vi den gerne til dig. 

Kontakt os

Vi vil gerne hjælpe

Hvis du har nogle spørgsmål, eller hvis du gerne vil bestille mad, så kontakt os endelig hurtigst muligt. Vi lægger stor vægt på at levere en god service og smagsoplevelse hver eneste gang. 

Åbningstider

Mandag til torsdag
11.00 – 22.00

Fredag til søndag
11.00 – 22.30